Drijvend terras van Albatros aan de Piushaven is het mooiste terras van Tilburg

Een horecazaak uit Tilburg wist een plekje in deze felbegeerde terrasselijstje te bemachtigen. Volgens Misset Horeca is het drijvend terras van Albatros aan de Piushaven dan ook het beste en een van de mooiste terrassen van Tilburg. Wat ik hierover terug las op IndebuurtTilburg
 

Prachtig terras op de Piushaven
Dat Stadsbrouwerij 013 een prachtig terras heeft, kunnen wij beamen. Een aantal jaar geleden namen ze Partyboot de Albatros over. Stadsbrouwerij 013 verbouwde de boot grondig en zorgde ook voor een schitterend mooi drijvend waterterras op de Piushaven. Het terras is prachtig ingericht en overdekt. Dit zorgt ervoor dat het ook bij minder weer heerlijk vertoeven is. Op het terras kun je terecht om de heerlijke bieren van de Stadsbrouwerij te proeven, lekker te lunchen, dineren of op het gemakje te borrelen. maar ook s'avonds is dit drijvend terras aan de Piushaven dan ook echt prachtig mooi verlicht. Zoals je kunt zien op deze foto hieronder.

 
Nóg een Tilburgse Terras winnaar
Maar er is nog een Tilburgs terras dat in de prijzen valt! Doloris Rooftopbar eindigt op de zevende plek bij de publieksprijs van de Terras Top 100. Doloris Rooftopbar dat is een van de grootste rooftops van de Benelux. 
 Mét een heel groot mooi dakterras in de buitenlicht waar je uitkijkt op de prachtige mooie skyline van Tilburg.  

 

Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven.nl
Publicatiedatum 7 september 2021