Havenbeeld: Partyboot de Albatros word nu helemaal verbouwd

Sinds vorige week zijn bouwvakkers begonnen met het slopen van deze oude Partyboot de Albatros die tegenover Stadsbrouwerij 013 in de Piushaven ligt. Daar waarvan zij nu al enkele maanden de nieuwe de eigenaar van zijn geworden. Eind 2018 werd bekend gemaakt dat Piushaven kapitein Walter Tempels en partner Antoon Broekmeulen, hun geliefde Partyboot de Albatros verkocht hebben aan hun over buren van Stadsbrouwerij 013.

 
 

Vandaag mocht ik dan ook even van de bouwvakkers binnen in de Albatros kijken. Alles is eruit gehaald de bar alle wanden van de muur heel deze boot is dan ook helemaal kaal gestript zoals je kunt zien op de foto's.

Hoe deze voormalige Partyboot de Albatros eruit zal komen te zien en of i dan ook een nieuwe naam krijgt. Dat wil Stadsbrouwerij 013 nu nog even niet bekend maken. Maar als het zo ver is Lees je dat natuurlijk als eerste hierop Mijnpiushaven terug. Deze verbouwing zal uiterlijk op 15 september 2019 klaar zijn. Dat is wat ik op hun website van Stadsbrouwrij 013 terug las.