Binnenkijken in Rooftop Bar Doloris vanaf hier zie je de mooie Skyline van Tilburg

Zie jij het al voor je? Cocktails drinken in deze mooie nieuwe Tilburgse rooftopbar Doloris of heerlijk streetfood proberen op het dak van het oude postkantoor. Dat kan nu. Deze aller nieuwste rooftopbar die wij hier nu in Tilburg hebben, is namelijk op 17 mei opengegaan. 
 
Zelf ben ik hier afgelopen week geweest. Was namelijk wel heel nieuwsgierig geworden na al die mooie online reacties die ik over deze nieuwste Tilburgse hotspot rooftopbar Doloris terug las in het Brabants Dagblad en op enkele website's waaronder die van Tickettotilburg en in Tilburg.com. Toen was het voor mij als stadsblogger en fotograaf hoogtijd om dit zelf te gaan bekijken.
 
Op donderdagavond 23 mei tijdens mooie zonsondergang was ik hier dan op het dak van Doloris daar waar sinds kort deze prachtige nieuwe Rooftop is gebouwd. Vooral het Skyline uitzicht van Tilburg was al top.

Zo ziet het er van binnen uit.

De rooftopbar straalt een warme sfeer uit. Aan de lampen zitten franjes en rijke stoffen in rode en paarse tinten voeren de boventoon. Wie bij een rooftopbar denkt aan een klein dakterras heeft het mis. 

 
 
 
 Het is een van de grootste rooftops van de Benelux. Mét een heel groot mooi dakterras in de buitenlicht waar je uitkijkt op de prachtige skyline van Tilburg.
Ook zo benieuwd geworden hoe deze rooftop eruit ziet. Bekijk dan deze sfeerbeelden ervan terug die erbij staan in fotobeeldbank DagjeTilburg