Op 6 juni 2020 was ik in de TV uitzending van Omroep Brabant dat interview ging over de Piushaven in Tilburg

Op de nieuwswebsite van Omroep Brabant staat het filmpje erbij geplaatst met ook heel het interview over mij en de Piushaven.

Interview: Tilburg.com 27 nov. 2018

Een mooi verhaal over mijn fotografie en stadsblog. Lees heel het intervieuw hiervan terug op Tilburg.com

Interview: Nieuws website indebuurtTilburg.nl 21 oktober 2017

Wie in Tilburg woont, kent de leukste plekken van de stad. Precies de plaatsen die ons trots op Tilburg maken. Deze week in de rubriek ‘leuk volgens’:Fotograaf Freddie de Roeck. Van Moerenburg tot de Piushaven, dit zijn de favorieten van de Tilburger!

Tilburgse Stads Blog: Mijnpiushaven.NL

Dat de Piushaven volop in ontwikkeling is en een van de trekpleisters van de stad is geworden, weten inmiddels heel veel mensen. Zo ook Freddie de Roeck. De 42-jarige Tilburger fotograaf en blogger volgt de ontwikkelingen in het gebied al een jaar of vijf op de voet en legt de veranderingen bijna dagelijks vast op foto. Wat begon als klein simpel flutblogje in 2014. Toen nog plaatsen ik op deze blog, alleen maar nieuws over het Piushavengebied . Dit is nu inmiddels al snel uitgroeit tot een echte mooie Tilburgse Stads-Blog . Zo fotografeer en publiceer ik op deze blog veel meer dan alleen maar over het Piushavengebied . Want Tilburg is de afgelopen jaren ver vooruit gegaan met vele nieuwbouw en al zijn vele leuke evenementen. Waaronder de Spoorzone Dwaalgebied en het Tilburgse Centrum. Daar ben ik dan ook regelmatig te vinden om al die leuke dingen vast te leggen met mijn camera. Ook omliggende wijken en het mooie Natuurgebied Moerenburg en Leijpark fotografeer ik daarom ook regelmatig. In de loop der jaren dat deze website in de lucht is heb ik al vele Tilburgse primeurs als eerste online weten te plaatsen. Ook bekende Tilburgse nieuwswebsites en kranten, maken daarom regelmatig gebruik van mijn fotodiensten .