Horecanieuws: Restaurant Harboury is nu voor tijdelijk een heerlijke delicatessenwinkel

Een aantal weken geleden zijn eigenaar chefkok, Hein Schlahmilch, samen met zijn gastvrouw en eigenaresse Marly Hendrickx, van Restaurant Harboury, op het briljante goede idee gekomen om een tijdelijke delicatessenzaak te gaan beginnen in hun mooie huidige pand aan de Piushaven. Op deze manier kunnen wij toch nog volop bezig blijven in onze zaak zegt Marly.  Flexibiliteit, creativiteit en kansen zien. Dat zijn een aantal goede eigenschappen voor deze twee Tilburgse horecaondernemers die er nu alles aan doen om deze Corona CrisisTilburg te overleven. Zo ook hierbij Restaurant Harboury. Sinds deze week is hun nieuwe Wijn & Delicatessen by Harboury voor iedereen geopend. Heerlijke producten, mooie wijnen en gastvrijheid! We hebben het een en ander moeten verbouwen, maar het resultaat mag er nu zijn. Een prachtige winkel met vooral heerlijke producten.
 
In deze nieuwe tijdelijke delicatessenzaak kun je voortaan terecht voor heerlijke producten die niet mogen ontbreken bij een lekkere borrel thuis. Zo kun je er zo’n zestig verschillende wijnen aanschaffen, hebben ze tientallen kazen van Fromagerie Guillaume op voorraad en kun je ook voor verse vleeswaren, worstjes en hammetjes in de winkel terecht. Daarnaast hebben ze zelf gebrande noten, salades, traiteurgerechten van Harboury, kaviaar, speciaalbieren en Spaanse delicatessen.


Uiteraard is het nog steeds mogelijk om te genieten van de gerechten van Restaurant Harboury, maar dan thuis.

Ze hebben namelijk een heerlijk menu waar je thuis van kunt genieten. De keukenbrigade van het restaurant aan de Piushaven doet het werk en jij hoeft het thuis alleen maar af te maken. Bekijk de website van Harboury voor het menu en om te bestellen.

 

Lenteweer aan de haven
Ga jij een mooie Lentewandeling maken langs de Piushaven? Restaurant Harboury heeft net als andere horecazaken ook een klein skihutje op de kade staan daar waar je tussen het wandelen door kunt genieten van een lekkere kop koffie, thee. Waar we afgelopen weekend nog met z'n allen aan het schaatsen waren op de prachtige dichtgevroren Piushaven, kunnen we dit weekend gaan genieten van heerlijke voorjaarstemperaturen.

En als je dan lekker aan het wandelen bent in het zonnetje, dan wil je daar natuurlijk een bijpassende verfrissing bij! Daarom ruilen ze bij Harboury erwtensoep en Jägerthee dit weekend in voor een voorjaarscocktail, een frisse scroppino en ananas met huisgemaakte Piña Coladasaus! Uiteraard hebben we ook wat fris, een biertje of glaasje wijn. Daar krijg je echt een zomers gevoel van toch!

De delicatessenwinkel Wijn & Delicatessen by Harboury is nu voorlopig voor tijdelijk. Openingstijden zijn van woensdag tot en met zondag van 10:00 uur tot 18:00 uur. De winkel blijft open zolang de horeca nog gesloten moet blijven.


Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven.nl
Publicatiedatum 19 februari 2021