Vacature: Praktijkassistente / administratieve duizendpoot 18-20 uur per week

Wij hebben een vacature voor een: Praktijkassistente / administratieve duizendpoot 18-20 uur per week Wij zijn voor onze fysiotherapiepraktijk in Tilburg, gevestigd in een groot gezondheidscentrum, per direct op zoek naar een ervaren praktijkassistente. Ons enthousiast team bestaat uit 6 collega’s met verschillende specialisaties en expertisegebieden www.vdbraakenmaas.nl.

Herken jij je in het volgende profiel?

Je bent een dienstverlener pur sang, proactief en gewend als een spin in het web te schakelen. Voor ons team ben je de verbindende schakel en het eerste aanspreekpunt voor patiënten aan de telefoon of aan de balie. Je ontzorgt het team door alle administratieve processen en werkafspraken uit handen te nemen. Daarnaast hou je je o.a. bezig met personeelsadministratie, communicatieactiviteiten en organiseer je bijeenkomsten en personeelsuitjes.
Profiel / Competenties: 18-20 uur beschikbaar; MBO werk- en denkniveau; Minimaal 5 jaar werkervaring in soortgelijke functie;
Ervaring met financiële administratie en bij voorkeur Intramed;
Integer en vertrouwelijk met informatie kunnen omgaan;
Enthousiaste en zelfstandige persoonlijkheid;
Communicatief sterk en signalerend vermogen;
Inzetbaar op minimaal 4 ochtenden;

Wij bieden:

Een professionele en prettige werkomgeving in een goedlopende praktijk in een modern gezondheidscentrum;
Een omgeving waarin de patiënt voorop staat, waar 6 enthousiaste zorgprofessionals met hightech apparatuur de best  mogelijke zorg leveren; Een prettige rustige informele werksfeer met veel aandacht voor onze medewerkers en patiënten;
Een marktconform salaris. We nemen je aan voor 6 maanden, met zicht op een contract voor onbepaalde tijd.

Informatie en solliciteren
Herken jij jezelf in deze vacature en wil je kennismaken met ons? Stuur dan voor maandag 8 maart je motivatie en CV naar info@vdbraakenmaas.nl. Voor meer informatie: neem contact op met Noortje van der Ende, telefoonnr. 013 - 5420685 (bereikbaar op maandag-, dinsdag-, en donderdagochtend)
Je ontvangt uiterlijk 12 maart een reactie op je sollicitatie. We sturen geen ontvangstbevestiging. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.