U KUNT WEER BIJ ONS TERECHT

Fysiotherapie van de Braak en Maas staat weer voor u klaar. Vanaf deze week zijn we, onder bepaalde voorwaarden, weer bereikbaar voor behandelingen fysiotherapie. We zijn uiteraard blij dat we weer kunnen opschalen. Met behulp van een triage stappenplan kunnen wij de noodzakelijk geachte zorg op een veilige en verantwoorde manier verlenen.

We kunnen we de reguliere fysiotherapeutische zorg volledig hervatten voor mensen jonger dan 70 jaar die geen gezondheidsrisico’s hebben en geen Corona kenmerken.

Voor oudere mensen ( boven de 70 jaar) en of mensen die lijden aan bijvoorbeeld hart-, vaat- en longaandoeningen zal in principe de zorg bij voorkeur via videoconsult zijn, maar indien noodzakelijk kan een consult op de praktijk plaatsvinden  met de nodige persoonlijke beschermingsmiddelen.  Als u reeds bij ons onder behandeling bent, nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om te overleggen wat de mogelijkheden zijn om een verantwoorde afspraak in te plannen.

Mocht u zich  bij ons willen aanmelden voor een eerste consult kunt u gerust met ons contact opnemen; bel met 013-5420685 of mail naar info@vdbraakenmaas.nl.

Houd onze website en sociale media in de gaten voor de laatste ontwikkelingen.

Team Fysiotherapie van de Braak en Maas