Spoorpark tilburg officieel geopend

Feest in Tilburg want het Spoorpark is op vrijdagmiddag 21 juni officieel feestelijk geopend. Dit werd gedaan door Wethouder Berend de Vries die het kunstwerk van Marieke Vromans onthulde dat aan de oostkant van het park opvallend verrijst: een grote ritssluiting van waaruit het park begint. 

 
 
 Deze twee dames waren dan ook als een van de eerste die hierop het grote veld lekker gingen picknicken op hun eigen meegenomen kleedje. Ook Kinderen konden er sinds vandaag gaan skaten. Maar er was nog veel meer te zien in dit grote nieuwe Tilburgse stadspark dat in Tilburg,centrum en dicht bij de Spoorzone is gevestigd.

Even na de opening werdt er al vollop tussen fonteinen gerend, in de speelbeek gespetterd, op het bikepark gescheurd, ijsjes gegeten en klinkt er muziek. Enkele honderden Tilburgers kwamen op deze feestelijk opening af. 

Meer informatie kunt u terug vinden op de website van Spoorpark Tilburg. Daarop lees je ook over het ontstaan van het park, het laatste nieuws, de evenementen en op welke manier jij ook betrokken kan zijn bij dit bijzondere project. 

Meer foto's van Spoorpark tilburg officieel geopend staan erbij in deze foto beeldbank.