SKYLINE VAN TILBURG DEEL 24

De Skyline van Tilburg gezien vanuit woontoren De Bankier. Het nu nog in aanbouw De Bankier deze nieuwe woontoren op de hoek Spoorlaan magazijnstraat richting Pieter Vreedeplein mocht. Ik mocht daar op uitnodiging een nieuwe fotoserie maken over de nieuwe Skyline van Tilburg. Waarvan ik op de stadsblog van DagjeTilburg.com en Mijnpiushaven.nl inmiddels nu al 24 delen van online erbij heb staan, die ik namelijk de afgelopen 4 jaar vanuit vele hoogbouw woontorens en kantoren in Tilburg gefotografeerd heb.
Dit keer weer met prachtig skyline uitzicht over de Spoorzone en heel de Spoorlaan. Maar ook de Heuvelse Kerk die nu helemaal te zien is met daarachter het nieuwe veemarktkwartier het straatje daar waar poppodium 013 is gevestigd met daarom heen nieuwe woontoren Pakhuis West en veel verder richting Natuurgebied Moerenburg ook de twee woontorens die in de wijk Jeruzalem staan, die kunt u zien en de Abdij in Berkel Enschot.
Dat allemaal vanuit De Bankier vanaf de 23ste verdieping Want vanuit dit nieuwe Penthouse heb je dan ook dagelijks prachtig mooi uitzicht over heel Tilburg.  Vooral in de ochtend tijdens zonsopkomst toen ik deze nieuwe skyline fotoserie ging maken wilden ik namelijk ook de mooie zonsopkomst vastleggen. Dat is ook wel gelukt met op de voorgrond de Interpolis toren. Daar waar de zon opkwam en Tilburg langzaam wakker werd. Deze hele fotoreportage SKYLINE VAN TILBURG DEEL 24 kunt u nu terug zien op de stadsblog van DagjeTilburg.

Text en Fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven.nl
Publicatiedatum 10 September 2022