SKYLINE VAN TILBURG DEEL 21

Vanaf het dak en uit een kerkraam vanuit het torentje van de Heikese Kerk een nieuwe fotoserie gemaakt over het fotoproject Skyline van Tilburg. Deze hoogbouw kerktoren was dan ook wel een van mijn favoriete foto bucketlist om van daaruit Tilburg in beeld te brengen.  Dit wilden ik namelijk al enkele jaren geleden al heel graag gaan doen. Maar op zaterdagavond 26 maart kreeg ik de kans om vanuit het torentje van de Heikse Kerk en op het dak de Kerk toren zelf in beeld te schieten met daarachter zonsondergang en als ik de andere kant op keek zag ik de Skyline van Tilburg waaronder het stadhuis en de Heuvelse kerk. Maar ook de nieuwe woontoren in hartje Tilburg De Weverij. 
 
Al weer voor de eenentwintigste keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken.
De hele fotoserie Skyline van Tilburg deel eenentwintig kunt u terug zien met alle andere skyline foto's die ik maakte sinds 2017 vanaf een hoogbouw locatie in Tilburg, die staan erbij op de stadsblog van DagjeTilburg.Com Daarop kunt u ook deze hele fotoserie terug bekijken van Skyline van Tilburg gezien vanuit Heikese Kerk.

Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven.nl
Publicatiedatum 27 maart 2022