SKYLINE VAN TILBURG DEEL 20

Voor de 20ste keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurden dat niet vanuit een mooi hoog penthouse of een kantoorverdieping. Maar vanaf het dak van de hoogste woontoren van Brabant.
 
Ik mocht namelijk de Tilburgse Westpoint toren die 142 meter hoog is en nog steeds het hoogste woontoren van Brabant is. Deze nieuwe Skyline van Tilburg vast leggen. Dit deed ik voor twee Tilburgse websites DagjeTilburg.com en MijnPiushaven.nl. Maar ook voor op alle sociale media kanalen van deze twee stadsblogs. Daar waar al vele Skyline foto's van Tilburg terug te bekijken zijn.
Ook voor een grote mooie fotoprint aan de muur kunt u namelijk bij mij al terecht in deze fotoverkoop webshop van Werk aan de Muur. Daar waar namelijk al vele Tilburgse beelden zijn te zien en die uw kunt bestellen. Niet alleen maar de skyline van Tilburg maar ook natuur en zonsopkomst en vele andere afbeeldingen kunt daarvan terug zien.

Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven.nl
Publicatiedatum 16 maart 2022