SKYLINE VAN TILBURG DEEL 17

Al weer voor de zeventiende keer heb ik als fotograaf de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. 
  Dit keer gebeurde dat vanuit een mooi hoogbouw appartement De StadsHeer aan de Spoorlaan dit mooie Penthouse dat sinds kort ook te koop staat. Van daaruit heb ik Tilburg van twee kanten in beeld gebracht. Tijdens zonsondergang en het blauwe uurtje net als de zon onder is gegaan. 
Op de avond rond zonsondergang was ik daar met fotocamera uit het raam richting Westpoint en het Spoorpark deze foto's aan het maken. Wat echt wel gaaf is om deze zonsondergang vast te mogen leggen vanaf de achtentwintigste verdieping. Hiervan een kleine fotoserie SKYLINE VAN TILBURG DEEL 17
Die fotograaf Freddie de Roeck gemaakt heeft voor deze stadsblog van Mijnpiushaven. En natuurlijk voor de fotoblog van #DagjeTilburg daarop staan meerdere foto's met een link erbij geplaatst na de foto-beeldbank waar enkele fotoposters van deze SKYLINE VAN TILBURG DEEL 17 kunt downloaden.