SKYLINE VAN TILBURG DEEL 14

Voor de veertiende keer heb ik als fotograaf weer de gelegenheid gekregen om vanuit een hoogbouw appartement of een kantoorgebouw een nieuwe mooie Tilburgse skyline fotoserie te mogen gaan maken. Dit keer gebeurde dat niet vanuit een mooi hoog penthouse. Nu mocht ik op het dak van ABN AMRO kantoor een fotoserie gaan maken.
Dit pand is nu helemaal gestript ze zijn hier bezig met sloop en renovatie werkzaamheden. Op de website van bouwgroepmoonen.nl daarop las ik terug war ze met dit oude ABN AMRO Bankgebouw gaan doen.

Het uitzicht van Tilburg op dit dak is echt prachtig 

 Ik zag heel de Spoorlaan Spoorzone en Heuvel maar ook Loon op Zand als ik naar de kant van Tilburg Noord keek. Deel 14 van SKYLINE VAN TILBURG is deze keer wel erg speciaal. Zo vanaf deze hoogte zie je Tilburg namelijk bijna nooit meer tijdens deze Corona Crisis die nu al bijna 3 maanden voort duurt. Ben nu zelf maar als fotograaf een ander leuk nieuw fotoproject gestart naast #SkylinevanTilburg waar ik al meer dan 3 jaar aan bezig ben. Heb ik al sinds april op een andere website, DagjeTilburg.com daar een fotopagina erbij staan over #CoronaCrisisTilburg2020 daar passen deze Skyline foto's ook goed tussen zoals ik terug kon zien een bijna lege spoorlaan Parkeergarage Tivoli helemaal leeg zoals je ziet.
Poppodium 013 ziet er heel verlaten uit. De buitenbar van Doloris Rooftop ziet er leeg uit als je dit vanaf 7 hoog aan de spoorlaan vanuit een oud bankgebouw terug ziet dan denk je bij je zelf was het maar snel 1 juni zo dat deze #LockDown kan stoppen en wij Tilburgers weer op een van de vele leuke gezellige terrassen konden gaan zitten. Dit was mijn fotoserie deel 14 Skyline van Tilburg.
Voor deel 15 ben ik ook weer op zoek naar hoogbouw in Tilburg. Laat maar weten als u dit leuk vindt of tips heeft waar ik als fotograaf de Skyline van Tilburg mag komen fotograferen vanaf grote hoogte met mooi uitzicht over Tilburg.
 
 Het oude gebouw aan de Heuvelring 88 betreft ruim 7.000 m² en wordt deels getransformeerd tot totaal 37 vrije sector huurappartementen (35 appartementen van 50 m² en 2 penthouses van 100 m²) en krijgt hiermee een tweede leven. Ook de commerciële plint op de begane grond en 1e verdieping wordt uitgebreid waar na de verbouwing de ABN-AMRO terugkeert.