Piushaven Boeit is online gegaan

Een nieuwe website over activiteiten in en rondom, het mooie bruisende Piushaven gebied. !! "Piushavenboeit" is de naam. Je hoeft niet meer het hele internet af te struinen om leuke dingen te zoeken die je er kunt doen, kijk op: www.piushavenboeit.nl Sinds kort is deze nieuwe website online gegaan. 

OVER PIUSHAVEN BOEIT
Het doel van het Piushaven Boeit initiatief is om het Piushaven gebied samen met de ondernemers het hele jaar door te laten floreren & boeien, door alles wat dit gebied te bieden heeft op een goede manier te combineren. We gaan de krachten bundelen en inspelen op de behoeften van bedrijven en consumenten. 

 

HET 'BOEIT' ONS
We zijn betrokken Tilburgers die van genieten houden, het hart in het centrum van Tilburg hebben liggen en onze persoonlijke kennis & expertise graag met dit initiatief willen inzetten om als eerste het Piushaven gebied maximaal te laten boeien & groeien, samen met de ondernemers rondom dit gebied.

ARRANGEMENTEN VOOR ELK WAT WILS
Vanaf begin 2020, als het voorjaar begint en de activiteiten weer op het water zijn, komen we met een gevarieerd aanbod aan arrangementen in en rond de Piushaven. Kijk op: piushavenboeit.nl voor meer info.