Horecanieuws: Villa la Vida de nieuswste hotspot aan de Piushaven

De grotere bar, lichte jungle-uitstraling en dieren op de muren. Het is dan ook even met de ogen knipperen voor de vaste gasten die voormalige Villa Pastorie binnen wandellen. De bekendste horecazaak aan de Piushaven werd van top tot teen verbouwd. Dat wat het plaatje echt mooi maakt als je hiervan een insta foto wil maken tijdens een borrel of diner. Villa la Vida is heel andere (kleurrijke) koek. Online klonken er dan op sociale media vooraf reacties als ‘dat ze de ziel uit Villa Pastorie trekken. Op donderdag 3 november is deze mooie nieuwe horeca hotspot aan de Piushaven voor iedereen geopend. Vandaag ben ik zelf even gaan kijken. En wat ik zag dat Villa echt helemaal van binnen verbouwd is met mooi nieuw hip interieur en heel veel kleuren aan de muren.
Afgelopen week toen het geopend was stond er in de krant van het Brabants Dagblad en op de site van Tilburg.com dan ook een mooie recensie over twee nieuwe Piushaven - ondernemers Jaap Kin en Thomas Mutsaers, die Villa Pastorie over hebben genomen van Michel Deneef, de man die flink bijdroeg aan de opleving van de mooie bruisende Piushaven en de zaak acht jaar bestierde. Ook de menukaart is dan ook helemaal vernieuwd wat ik zag.

Villa la Vida is een mooie plek aan de haven geworden om het leven te vieren.                                                            Ze brengen een wereldse mix van kleuren, culturen, smaken en geuren bij je aan tafel. De menukaart bestaat dan ook uit verrassende gerechten. Dit zijn allemaal gerechtjes die je gezellig met je tafelgenoten kunt delen. Daarnaast heeft Villa la Vida een uitgebreide cocktail- en wijnkaart.

 

Meer informatie
Nieuwsgierig geworden over Villa la Vida en wil je reserveren bij deze nieuwe horeca-hotspot? aan de Piushaven. Dat kan via de website. Volg Villa la Vida ook op Facebook en Instagram om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen.

Text en Fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven

Publicatiedatum 5 november 2022