HORECANIEUWS: RESTAURANT JAXX MARINA IS GEOPEND

Op zaterdag 16 maart opende het gloednieuwe JAXX Marina aan de piushaven zijn deuren. Ze beschrijven zichzelf als een restaurant in Mediterraanse sferen, waar je kunt genieten van een Franse keuken met Aziatische invloeden. Van tournedos tot Asian ribs en van kreeft tot gegrilde tonijn, de menukaart is dan ook erg veelzijdig.

 

JAXX Marina is gevestigd in het pand waar voorheen Heaven’s Kitchen zat. Na een half jaar voorbereiding en verbouwen is dit nieuwe restaurant vandaag voor het eerst opengegaan. ,,We mikken op het hogere middensegment”, vertelt eigenaar Kees Lankhaar. Het pand zelf is bijna niet meer terug te herkennen. De felle kleuren van Heaven’s Kitchen maakten plaats voor een classy zwart-witte look met gouden accenten, ronde vormen en fluwelen stoelen. De grootste verandering is de rijpingskasten waarin het vlees ligt te rijpen.

 

De zaak die nu van innerlijk is veranderd. Minder felle kleuren, hip, nog steeds industrieel ogend. Op vrijdag en zaterdag komt er 's avonds ook een dj draaien. ,,Dan kunnen mensen hier lekker natafelen, blijven hangen voor een cocktail.”

 

 JAXX Marina is elke dag geopend vanaf 11.00 uur. Bekijk de website voor meer informatie of reserveringen.