Horecanieuws: Restaurant Harboury gaat binnenkort verbouwen

Drie jaar geleden zijn wij, Hein en Marly, begonnen met restaurant Harboury. We hebben onze droom werkelijkheid gemaakt door een restaurant van culinair niveau te openen op een toplocatie in Tilburg, de Piushaven. Nu, 3 jaar later, is de tijd gekomen om de volgende stap te zetten. Wij willen restaurant Harboury definitief haar rechtmatige plek laten innemen tussen de Tilburgse toprestaurants. En dat doen we graag samen met jou. Dit lieten zij aan de vaste trouwe gasten afgelopen week namelijk al weten via hun mooie nieuwsbrief. Hieronder leest u een klein gedeelte ervan terug.

Strictly professional.

De nieuwe open keuken wordt de eyecatcher van restaurant Harboury. Keuken en restaurant worden een geheel. Daarnaast wordt de uitstraling van de keuken professioneler en komt er nieuwe keukenapparatuur en nieuwe betegeling in. Onze wijnkaart wordt vervangen door een wijnpresentatie in het restaurant. U kiest samen met onze sommelier welke wijn het beste bij uw eten past. Verder zal er nog een breed scala aan verbeteringen doorgevoerd worden om restaurant Harboury als geheel naar een hoger niveau te tillen. Zo wordt bijvoorbeeld het meubilair vernieuwd, komt er meer groen in de zaak en komt er een portaal bij de ingang. De verleiding. Door een chef’s table te combineren met een open keuken kun je hier echt bij Hein aan tafel gaan zitten. Hier laat je je verleiden door alle culinaire gerechten die volledig in jouw zicht bereid worden. Je maakt hier mee hoe ruwe ingrediënten vakkundig omgetoverd worden tot de maaltijd waar jij van gaat genieten.
‘Natuurlijk genieten’ is een beleving, en beslaat het achterste gedeelte van restaurant Harboury. De banken en krukken worden hier halfhoog. Deze hele hoek gaat de sfeer van lekker eten en drinken uitstralen. Een plek om samen met vrienden of familie een gezellige avond door te brengen.

 

Jullie kunnen ons helpen!


Een deel van de funding hebben we al bij elkaar. Om onze plannen goed uit te kunnen voeren zijn we op zoek naar investeerders die graag deel uitmaken van Harboury 2.0. Dat zou op een traditionele manier kunnen, maar eigenlijk vinden we het veel leuker om iedereen die ons een warm hart toedraagt de kans te geven met ons mee te doen. Op welke manier? Als gast van ons doe je dat natuurlijk al. Help ons om de volgende stap te zetten en wordt investeerder én vriend van Harboury.

 

Meer informatie over deze mooie crowdfunding actie van Restaurant Harboury kunt u terug lezen  op crowdfunding.harboury.nlBegin van deze week zal Harboury hierover veel meer bekend gaan maken, want dan starten zij namelijk met hun mediacampagne die u dan terug kunt lezen op hun eigen website en Facebookpagina.