Horecanieuws: Nieuwe visspeciaalzaak met een restaurant/bistro aan de Piushaven is geopend

Echt superleuk hoe veel mensen de weg nu al naar deze nieuwe visspeciaalzaak en restaurant/bistro Smit vis aan de haven  weten te vinden”, zegt eigenaar Pieter Smit.
We krijgen vele leuke toffe reacties.” hierin de zaak en op onze sociale media kanalen. We zijn pas sinds dinsdag 20 oktober open gegaan. Nu vier dagen verder zijn we hieraan de haven dan ook door vele Piushaven bewoners echt warm ontvangen. Zij zijn er namelijk erg blij mee een haven waar je nu voortaan ook een versvisje kunt gaan halen voor thuis. Dat is wat we hieraan de haven nog miste. De tafels zijn al gedekt, als je in deze nieuwe zaak na binnenloopt. Maar helaas mag daar nog even niemand van gebruik gaan maken om hier te komen gaan lunchen of in de avond een etentje gaan doen.
In afwachting van betere tijden. Er is hier namelijk plaats voor vijftig man binnen. Dit geld natuurlijk als de corona regels voor heel de Nederlandse horeca weer normaal zijn geworden, zodra het weer mag. Dan kan u hier binnenlopen en aan een tafeltje komen gaan zitten voor alleen een hoofdgerecht, maar ook om driegangen of een broodje te komen eten. Nu alleen nog maar Take away afhaal menu's voor thuis verkrijgbaar. Maar ook alle heerlijk verse vis soorten zijn hier te koop. 
 
Pieter Smit heeft al een visspeciaalzaak in het winkelcentrum Wagnerplein Tilburg Noord en zag nu zijn kans schoon om hieraan de Piushaven en nieuwe zaak op te gaan starten. Smit vis aan de haven is gevestigd in het nieuwbouw appartementencomplex De Koopvaardij. Buiten komt in het voorjaar ook een terras te staan.

 

LOCATIE
Smit Vis aan de Haven
Piushaven 31
5017 AN Tilburg 

Telefoon:013 2086420

E-mail: info@smitvisaandehaven.nl

Website: www.smitvisaandehaven.nl

 

 


Text en fotografie: Freddie de Roeck / mijnpiushaven.nl
Publicatiedatum: 23 oktober 2020