Horecanieuws: Na een grote verbouwing is Harboury feestelijk geopend

Na een ingrijpende grote verbouwing en een succesvolle crowdfunding opende Harboury vanmiddag haar deuren weer voor het grote publiek. Maar voordat ze dit deden, was er eerst een kleinschalig openingsfeest met mensen die dicht bij Harboury staan. Vaste gasten en vrienden van Hein en Marly die erbij waren genoten van de opening, dit onder het genot van een lekker hapje en drankje. Het is dan ook tijd om Harboury feestelijk te openen. Harboury 2.0 is dan ook nu helemaal voltooid en klaar om al zijn gasten weer te mogen ontvangen.
De impact van de verbouwing valt meteen op wanneer je binnentreedt. Er zijn drie volledig nieuwe sfeergebieden gerealiseerd, het interieur van de zaak is gemoderniseerd en de capaciteit van de keuken is uitgebreid waardoor ook op het terras diner geserveerd kan worden. Dit alles maakt aan de gast nog duidelijker wat Harboury echt is; een restaurant in de top van Tilburg waar bezoekers optimaal kunnen genieten.

Openingsmaand
Om de transformatie naar Harboury 2.0 feestelijk te benadrukken zal Harboury tijdens de openingsmaand iedere gast verrassen met een extra gang. Bestel je bijvoorbeeld een 3-gangen menu, dan krijg je de vierde gang gratis. De openingsmaand start 28 april, na een feestelijke onthulling, en loopt de hele maand mei.
 
Sfeergebieden
De drie nieuwe sfeergebieden in het restaurant dragen direct bij aan de beleving van gasten in Harboury . De vernieuwde keuken heet Strictly Professional. De keuken is opengebroken, dit zorgt voor meer transparantie, en is geprofessionaliseerd met nieuwe betegeling en keukenapparatuur. In het tweede gebied, De Verleiding, wordt een Chef’Table gecombineerd met de open keuken. Hier laat je je verleiden door alle culinaire gerechten die volledig in jouw zicht bereid worden. Het derde gebied, Natuurlijk Genieten, beslaat het achterste gedeelte van het restaurant. De banken en krukken zijn halfhoog en de hele hoek ademt de sfeer van lekker eten en drinken, een plek om met vrienden of familie een gezellige avond te beleven.

Culinair Hedonisme
is de culinaire stroming die chef-kok Hein Schlahmilch ontwikkeld heeft en toepast bij Harboury . Het Culinaire Hedonisme komt voor uit Hein’zoektocht naar het perfecte gerecht om daar optimaal van te kunnen genieten. Een never-ending zoektocht. Met het Culinair Hedonisme is Hein continue opzoek naar het ultieme gerecht. Kwaliteit, unieke smaakcombinaties en duurzaamheid zijn hier de belangrijkste uitgangspunten. Creativiteit en smaakbeleving zijn essentieel binnen de stroming. Transparantie, over bijvoorbeeld de herkomst van de producten en duurzaamheid zijn ook onlosmakelijk verbonden met Culinair Hedonisme. Want ook dat voegt toe aan het ultiem genieten van een gerecht.