Horecanieuws: Italiaans restaurant Capo del Pio aan de Piushaven is geopend

De deuren van Capo del Pio zijn sinds vandaag geopend aan de Piushaven daar waar voorheen nog Club Jolie Bar & Kitchen in zat was er na een grote verbouwing die een maand duurde een hele nieuwe zaak gevestigd in deze mooie locatie aan de haven. Van binnen ken je dit echt niet meer terug een mooi klein Italiaans restaurantje met een mooie winkel erbij.
 CAPO DEL PIO
Dat is een Trattoria, Bottega, en Pizzeria, in een. Trattoria is Italiaans voor restaurant en Bottega is een Italiaanse delicatessenwinkel en wijnhuis. Zij brengen het prachtige en sfeervolle Italië naar de Piushaven hierin Tilburg. Je kunt bij ons lekker, authentiek komen genieten van bijzondere en heerlijke Italiaanse gerechten, gemaakt door een echte Italiaanse chefkok. Dat zegt de eigenaar Enrico van Wanrooij over zijn mooie nieuwe restaurant en zaak, Capo del Pio aan de Piushaven in Tilburg hier kun je komen genieten van authentieke en traditionele Italiaanse gerechten. Nu alleen nog maar heerlijke Take Away en afhaal menu's zijn hier verkrijgbaar, ook de winkel zelf waar je wijnen en andere lekkere Italiaanse delicatessen kunt kopen is sinds vandaag geopend. Het restaurant zelf dat is helaas door de landelijke horeca lockdown is nog dicht.
Je kunt bij CAPO DEL PIO terecht voor een heerlijke espresso met cannoli, de lekkerste gevulde focaccia, primi, pasta’s, pizza’s, risotto’s en heerlijke echte Italiaanse nagerechten (dolci) Keuze genoeg las ik terug op hun website en op deze Facebookpagina 
 Wat een zeer gedurfde stap van Enrico van Wanrooij om in deze onzekere tijden een horecazaak te gaan beginnen tijdens deze #CoronaCrisisTilburg2020 wij van Mijnpiushaven Zijn wensen Enrico dan ook heel veel succes!!! met zijn nieuwe zaak hieraan de Piushaven Boulevard.

 

Contact 

Adres: Piushaven 5

5017 AN Tilburg

Website: capodelpio.nl

E-mailadres: info@capodelpio.nl

Telefoon: 013-2032759

 

Text en Fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven

Publicatiedatum 2 december 2020