HORECANIEUWS: CLUB JOLIE BAR & KITCHEN IS GEOPEND

Na zes jaar werd er afscheid genomen van het bekende restaurant Doncurado hieraan de Piushaven. Althans: van de naam en het concept. Eigenaar Onno Jansen slaat samen met chefkoks Marvin Groeneveld en Rick van Zundert een nieuwe weg in. Doncurado is niet meer. Sinds vandaag heet dit Club Jolie, daar waar de wereldkeuken echt centraal staat. Van een bekende Saoto soep uit Suriname, streetfood geserveerd in een bananenblad tot aan een mooi hammetje uit Spanje. Maar ook de oer-Hollandse gerechten worden nieuw leven in geblazen.

Als je binnkomt zie je meteen in mooi neon verlichting prijkt ‘Be Jolie’ aan de muur. ,, Een beetje rauw, divers, vernieuwend, net als de stad”, aldus Onno Jansen. Jolie is Frans voor blij en vrolijk, maar ook de tweede naam van zijn dochtertje. Samen hebben zij vanmiddag Club Jolie dan ook feestelijk geopend. Dit na bijna 5 weken verbouwing binnenin is het dan ook helemaal compleet vernieuwd.    

 

CLUB JOLIE BAR & KITCHEN
Een nieuwe urban hotspot in Tilburg! Een plek waar we de hele dag door kleine geluksmomenten voor gasten creëren via ogenschijnlijk gewone kleine dagdagelijkse dingen als een goede kop koffie met een krantje, een ontbijtje in het weekend, een lekkere lunch (werkplek), borrel of etentje. In een fijne ambiance, een gaaf interieur en met een goede service. Vriendelijke glimlach, een welkom ontvangst. Nog een nieuwigheid: een brunchclub op de zondagochtend en op de vrijdagavond kan er voortaan ook worden gedanst. ,,Voor de mensen die geen zin hebben om nog het drukke centrum in te gaan en juist lekker willen blijven hangen.” Iedere vrijdag van 22.00 tot 02.00 uur komt er een DJ draaien. Geen harde (house)muziek maar ‘lounge en chill music’. Club Jolie is zeven dagen in de week geopend zoals de website van Club Jolie aangeeft.