Horecanieuws: Boot 013 is geopend

Eindelijk Boot 013 is sinds vrijdagavond 22 maart dan open gegaan. Het heeft lang geduurd met wat vertragingen maar nu heeft de Piushaven dan echt weer een mooie horecagelegenheid erbij gekregen. Niet dat we hieraan de haven te kort hebben aan horecazaken, die zijn er genoeg. De lente is begonnen, het mooie weer komt eraan en dan is natuurlijk de Piushaven the place to be. En al helemaal met nog een nieuwe hot spot erbij: Boot013. Een plek waar alles om beleving draait: mooie gerechten met een bijzondere presentatie. Medio mei is de officiële opening, hiervan. Maar u kunt nu al elk weekend komen proeven tijdens een try-out periode!. Zie deze voorlopige menukaart wat ze nu al voor lekkers hebben. Zelf was ik wel zeer benieuwd hoe deze boot er nu van binnen uit zag. Nou ik ken het echt niet meer terug prachtig interieur mooie verlichting, een open keuken. Ook de eerste gasten, die hier aanwezig waren vonden dat het prachtig is geworden. Het eten ziet er lekker uit. Bediening is vriendelijk het uitzicht op de Piushaven is top. 

 

 
 

De nieuwe horecagelegenheid hierin de Piushaven is groot: boven de waterspiegel zijn binnen 100 zitplaatsen, buiten op het drijvend terras straks nog eens 100 zitplaatsen. Onder de waterspiegel - de kelder als het ware - is er een sfeervolle drankgelegenheid met 50 zitplaatsen. Mensen kunnen er straks binnen stappen voor koffie, lunch of diner. 

 

 
 

In de zomer van 2017 nam eigenaar Rob Ammersdorffer het roer zelf in handen. Hij begon met het verbouwen en inrichten van de ‘boot’ en wilde eind dat jaar open gaan. Later werd dat bijgesteld naar zomer 2018, maar die streefdatum werd ook niet gehaald. Ondertussen waren de ramen afgeplakt en duurde het zo lang dat omwonenden het vermoeden kregen dat ook de nieuwe plannen waren gesneuveld. Maar vanaf nu is dit niet meer Boot 013 is dan eindelijk opengegaan, zoals je terug kunt zien op deze foto's 

 
  
 

Reserveren voor het proefdraaien
Tijdens de ‘soft opening’ worden wisselende gerechten aangeboden om zo de definitieve menukaart te kunnen bepalen. Wil jij jouw mening en ideeën laten horen, reserveer dan snel. Op vrijdag, zaterdag en zondag kun je vanaf 19.00 uur komen dineren. Per avond zijn er maximaal 50 couverts beschikbaar. Reserveren is mogelijk via info@boot013.nl. Geef hierbij je naam, het aantal personen, datum en tijd en een telefoonnummer door.