Hatseflats: Signeersessie Peter Gillis massa is kassa bij Primera Aabe

Multimiljonair Peter Gillis en zijn vriendin Nicole Kremers waren een uurtje in Tilburg voor een signeersessie. De brutaalste ondernemer van Nederland kwam de bestseller “Peter Gillis: massa is kassa” promoten. Dit in samenwerking met Primera AaBe.

Hatseflats! Even op de foto met Peter Gillis Tuurlijk. Nicolletje er ook bij?’                                                                 

Een handtekening? Een praatje? Een foto? Niets was te veel voor Peter ‘Massa is Kassa’ Gillis, die op zondagmiddag zijn boek kwam promootte.De Rolls Royce op de stoep naast de Primera Aabe Boekhandel laat er geen misverstand over bestaan.

Peter Gillis is gearriveerd. De opzichtige bolide staat vol reclame voor zijn net verschenen biografie, inclusief zijn bekendste kreten en oneliners, zoals ‘Hatseflats!’, ‘Kende da?’ en ‘Foxwild word ik ervan!
De onthullende biografie gaat verder waar het SBS6-programma Familie Gillis: massa is kassa stopt, en bevat veel nieuwe informatie over het leven en werk van Peter Gillis. In het boek, geschreven door Mark Koster, staan 32 pagina’s met nooit eerder vertoonde foto’s van Peter en zijn familie, waaronder een aantal jeugdfoto’s en foto’s uit de begindagen van zijn vakantieparken imperium.
 
 

Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven
Publicatiedatum: 14 nov. 2021