Genieten van een heerlijke lunch en bang dat je nergens terecht kan?

Geen zorgen! Stadsbrouwerij 013, aan de Piushaven is elke dag geopend van 12 tot 5 uur. Geniet hier van heerlijke bourgondische gerechten en eigen gebrouwen bieren. Het team van Stadsbrouwerij 013 staat elke dag voor je klaar en verrast je graag met een ware beleving! Probeer bijvoorbeeld van de lekkerste hapjes van Tilburg: het mikmak plateau. De plank is overladen met de lekkerste hapjes die perfect aansluiten bij het seizoen. Een ware smaakbeleving die jou bij elke hap verrast! Elke zondag profiteer jij van een mooie actie: Proef de Zondag! Een lunch variant van het mik mak plateau gecombineerd met 4 proefglazen, de perfecte zondag! 
 Thuis genieten van mooie gerechten
Stadsbrouwerij 013 komt nu ook bij jou thuis! Onder de naam Culi home zijn ze een mooie samenwerking aangegaan met 100 Watt en Luzt Gastrobar. De jaren ervaring en specialisme in verschillende stijlen zorgen ervoor dat dit trio het concept thuismenu naar een hoger niveau tilt. Een ware restaurantervaring! Ze vinden het belangrijk om mensen samen te brengen door middel van bijzondere gerechten. Gerechten die jouw zintuigen prikkelen en je verrassen. Haal de luxe in huis en bereid de gerechten in een handomdraai. Tover jouw huis om tot een restaurant, met onze exclusieve home-cooking box en geniet van de beleving zoals in een restaurant.
 Magisch kerstmenu voor thuis!
Proef de creatie en sensatie van de meest culinaire samenwerking tussen 3 chefs! Een kleurrijk pallet van smaken verrast iedere fijnproever én Bourgondiër, want de chefs verstaan de kunst om gerechten te creëren die spannend en toch toegankelijk zijn. Bovendien is het super easy op tafel te zetten, want zij hebben alle voorbereidingen al getroffen!

Maak je kerstdiner of -brunch compleet met een perfect bijpassend drankarrangement! En als kers(t) op de taart serveren zij de gehele tafelaankleding erbij; van placemat en servet tot sfeervolle kaars en Spotify-lijst voor de feestelijke sfeer. Met dit kerstmenu voor thuis, haal jij onze restaurants in huis! 
 
                         

Weet je toevallig al welk menu je zou willen hebben? Voor aankomend weekend kan je nog genieten van dit menu:
culihome.nl/product/luxe-4-gangen-menu
culihome.nl/product/luxe-4-gangen-menu-vega 

Stadsbrouwerij 013
Piushaven 1
5017 AN Tilburg
Tel: 013-2070098
Email: horeca@stadsbrouwerij013.nl
Website: www.stadsbrouwerij013.nl

 

Text en fotografie: Stadsbrouwerij 013
Publicatiedatum: 16 dec. 2021