Foto's: Spoorpark zo ziet het eruit 3 weken voor opening

Vrijdag 21 juni dan word het Spoorpark feestelijk geopend. Dat is al over iets meer dan 20 dagen. Zelf ben ik hier geweest op woensdagmiddag 29 mei even door het nieuwe Spoorpark gewandeld. Dat nu nog niet open is voor bezoekers. Zelf wilde ik daarom nu er nog geen hele groepen mensen door het park lopen dit nieuwe Spoorpark graag vast leggen met leuke mooie Landschapsfoto's. Dit om u nu te laten zien hoe dit nieuwe stadspark dat voor alle Tilburgser is er uitziet.

Het park biedt verschillende vrijetijdsvoorzieningen. Ruimte voor sport en beweging, een fraaie panorama toren die nu nog in aan bouw is gezellige stadscamping en scoutinggroep, bijzondere waterbeken, kunst en een T-huis waar je na een parkwandeling heerlijk wat kunt drinken en eten. Ook is er voldoende ruimte om te luieren, dit kan onder andere op het grote grasveld en het talud.
Meer informatie kunt u terug vinden op de website van Spoorpark Tilburg. Daarop lees je ook over het ontstaan van het park, het laatste nieuws, de evenementen en op welke manier jij ook betrokken kan zijn bij dit bijzondere project. 
Benieuwd hoe het Spoorpark er nu uitziet dat over enkele weken geopend word. Bekijk hiervan de foto's terug die fotograaf Freddie de Roeck gemaakt heeft voor in deze foto beeldbank van DagjeTilburg.com