FOTO'S: SMAAKVOLLE WANDELING DOOR PIUSHAVEN EN MOERENBURG

Aan de Piushaven bundelen de horecazaken graag hun krachten samen en daarom hebben zij met z’n allen een gezellige wandeling georganiseerd langs diverse horecapunten aan de Piushaven Boulevard en door het mooie natuurgebied Moerenburg
Alles ging hier natuurlijk volgens de RIVM richtlijnen. Er waren op zondagmiddag 13 december 2 routes beschikbaar met verschillende starttijden en er werd met maximaal 4 personen in een groep gelopen.
Zo gezellig met al die wandelaars aan de haven die hieraan meededen aan deze heerlijke ToGo wandeling. Hieronder wat foto's van deze gezellige wandeling daar waar meer dan 300 wandelaars aan meededen en die zich hiervoor aangemeld hadden. Die kregen bij de horecazaken een hapje en drankje ToGo aangeboden van koffie tot snert en andere lekkere kleine hapjes en drankjes werden de wandelaars verrast. 
 
 
 
 
 
 
 

Binnen 3 uur was deze Smaakvolle wandeling dan ook helemaal uitverkocht. Om iedereen tevreden te stellen zullen aankomende week een nieuwe wandeling gaan uitwerken en dit word op social media bekendgemaakt. Datum volgt.