Foto's: Sinterklaasintocht Piushaven

Sinterklaas kwam zondagmiddag met zijn pakjesboot 12 aan in de Piushaven aan samen met al zijn pieten. Hij werd dan ook hartelijk verwelkomd door een grote menigte van kinderen en hun ouders en grootouders trok de Sint met zijn gevolg te paard door het centrum van de stad. Het Sinterklaas ontvangst was allerhartelijkst en dan ook zeer vrolijk door al die duizenden kinderen die langs de kade de sint op stonden de wachten.
Feest voor alle kinderen want er was dit jaar op zondag 14 november dan eindelijk wel weer een echte traditionele jaarlijkse intocht van Sinterklaas hieraan de Piushaven. Vorig jaar tijdens de #CoronaCrisisTilburg2020 bleef Sinterklaas nog in Spanje. Bang en angst voor een mogelijke corona besmetting.
Maar hij was nu dan eindelijk weer na Tilburg toe komen varen. Benieuwd hoe dat eruit zag? Sinterklaas die met zijn boot de Piushaven binnen kwam varen en hij met zijn pieten iets lekkers uit deelde aan de kinderen. Alle afbeeldingen hiervan terug zien Kijk dan in dit Sinterklaas fotoalbum.

Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven
Publicatiedatum: 14 nov. 2021