Foto's: Driving Dinner bij Jaxx Marina aan de Piushaven Boulevard

Driving Dinner door Tilburg en omgeving mag toch weer doorgaan, burgemeesters knijpte namelijk dit weekend een oogje toe. Dat las ik afgelopen week terug in het Brabants Dagblad. Want dit weekend vonden enkele Driving Dinners plaats zo ook hier in Tilburg en in andere Brabantse plaatsen.
 
Waaronder deze op zondagmiddag aan de Piushaven bij Jaxx Marina voor hun eigen deur dat mocht namelijk ook. Iedereen bleef netjes in zijn auto zitten waar ze een food goodieback ontvingen met een hapje en drankje erin. Maar helaas de terrassen hier aan de haven zijn nog steeds dicht. Waardoor er op de Piushaven Boulevard vanmiddag een raar beeld ontstond. Auto's die aan deze Driving Dinner meededen die parkeerde hun wagen's op de boulevard, daar waar normaal dit niet kan en mag. Want op die plek staan de terrassen maar nu de boulevard helemaal leeg was werd die mooi ingenomen door mooie dure auto's die met deze rally door Brabant meededen.
 
De meeste deelnemers hadden zich hierop goed voorbereid ze namen hun eigen stoeltjes en kleedjes mee om naast hun auto gezellig samen te gaan picknicken. Dit evenement aan de Piushaven trok dan ook veel bekijks, daar waar ze vaak voor een kleine verkeersopstoppingen tegen aan keken. Hieronder ziet u een fotoserie terug van deze gezellige Driving Dinner die plaats vond bij Jaxx Marina aan de piushaven.
 
 
 
 
 
 
 
 

Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven.nl

Publicatiedatum 18 april 2021