Foto's: Badeendenrace in de Piushaven

 

Op deze laatste mooie dag van de zomer werden we nog getrakteerd op een hele mooie havendag hierin de Piushaven. Vanmiddag was het weer tijd voor de jaarlijkse badeendenrace voor het Ronald McDonald Huis Middenwest-Brabant Dit mooie evenement had eigenlijk moeten plaatsvinden tijdens de Tilburgse Kermis maar toen was het veel te warm.

 

De opening van Badeendenrace 2019 werd gedaan door Wethouder Rolph Dols en Johan Vlemmix daar gaven zij het startsein voor Badeendenrace XL, dat is een spannende race voor bedrijven waarna rond 15:00 voor de kinderen Badeendenrace Tilburg begon. Het eendje dat als eerst over de finish kwam heeft gewonnen. Ook dit jaar zwommen er weer duizenden eendjes in de Piushaven

 


Badeendenrace Tilburg heeft €29,500 Euro opgehaald

Dat is echt een mooi recordbedrag voor het goede doel! Namens het Ronald McDonald Kinderfonds willen zij dan ook alle adoptieouders bedanken! De winnende lotnummers verschijnen binnenkort op de website, van Badeendenrace Tilburg de prijzen kunnen tot 1 november worden geïnd! Tot volgend jaar!

 
 
 


Niet alleen eendjes in de haven maar ook vele zeilbootjes kon je in de haven zien varen.
Zeilschool Topti's zeildag! was er vanmiddag ook om aan kinderen zeilles te geven in de haven.
En het was ook weer erg gezellig druk op de vele leuke terrasjes op de Piushaven Boulevard.

  

Foto's 

Benieuwd na alle foto's het zijn 36 afbeeldingen in grootbestand die u nu terug kunt zien in deze digitale fotobeeld-bank van DagjeTilburg.com. Fotomap van Badeendenrace in de Piushaven 2019 blijft zichtbaar tot 22 nov. 2019 Afbeeldingen zijn te downloaden voor eigen gebruik voor op u sociale media kanalen. Sta je erop? Deel je foto vooral op social media met #DagjeTilburg en tag ons eventjes. Vinden we leuk!