Foto's: AaBe Dag 2019

Vanmiddag vond voor de eerste keer in het winkelcentrum van Aabe Fabriek en buiten bij het Aabe cafe deze mooie Aabe Dag plaats. Daar waar ook de oude Aabe Brandweer auto van vroeger te zien was. Die krijgt zeker binnenkort ergens in Aabe Fabriek een vaste plek. Hiervoor zijn ze nog op zoek naar donateurs.

 

Ook werd er een plakkaat aan de muur onthuld door wethouder Berend de Vries. Daar waar vroeger de oude Aabe kelder voor werd gebruikt. Dat was namelijk niet alleen maar voor Aabe dekens te maken. Zoals vandaag werd gezegd heeft de Aabe Fabriek van vroeger een hele rijke Tilburgse historie meegemaakt. Maar vooral nu het al enkele jaren word gebruikt als mooi moderen winkelcentrum. Werd er hierop geproost door Aabe ondernemers en oud medewerkers van vroegere Aabe Fabriek.

 
 


Deze AaBe Dag 2019 stond in het teken van ontmoetingen tussen jong en oud, oud AaBers en Tilburgers die nieuwsgierig zijn naar de geschiedenis van AaBe Fabriek. Dat kon je heel de dag door zien in Winkelcentrum Aabe Fabriek.

 
 

Benieuwd naar alle foto's het zijn 68 afbeeldingen die u nu terug kunt zien in deze digitale fotobeeld-bank van DagjeTilburg.com Die u terug kunt bekijken. Deze fotomap blijft zichtbaar in de digitale fotobeeld-bank van DagjeTilburg tot 21 nov. 2019 Afbeeldingen zijn te downloaden voor eigen gebruik voor op u sociale media kanalen. Sta je erop? Deel je foto vooral op social media met #DagjeTilburg en tag ons eventjes. Vinden we leuk!