Enquête: Over de voormalige Rioolwaterzuivering Moerenburg

Mijn naam is Shania van Os, een 21-jarige studente International Leisure Management aan Breda University of Applied Sciences (voorheen bekend als NHTV Breda). Momenteel zit ik in mijn vierde, en tevens laatste jaar, en ben ik bezig met afstuderen. Mijn afstudeeropdracht is gefocust op de marketing voor WaterProef, het concept voor een unieke leisure locatie op de voormalige rioolwaterzuivering in Moerenburg, waarbij ik de wensen en behoeftes van de potentiële doelgroepen onderzoek. Onder deze potentiële doelgroepen vallen: families met kinderen, (jong) volwassenen en actieve senioren. 
 
Alhoewel de voornaamste onderzoeksmethode een interview was, is dit door het corona virus jammer genoeg niet meer mogelijk. Hierdoor ben ik noodgedwongen om dezelfde resultaten en diepgang van mijn onderzoek te bereiken met alleen deskresearch en een enquête. Daarom is het voor mijn afstudeeropdracht van groot belang om zoveel mogelijk respondenten te verkrijgen. Dit kan ik niet alleen, daarom heb ik uw hulp hard nodig! Doordat de leisure locatie in uw buurt zal plaatsvinden, wordt uw mening erg gewaardeerd en meegenomen in mijn onderzoek. Zou u alstublieft 10 minuutjes vrij willen houden om mijn enquête in te vullen?

Ik hoor graag van u. Hierbij de link naar mijn enquête:
Met vriendelijke groet, Shania van Os.

Deze voormalige rioolwaterzuivering die in Natuurgebied Moerenburg, staat en waar ze al jaren grootste plannen en ideeën over hebben. Het terrein van het historisch rioolgemaal Moerenburg ligt op het grensvlak tussen stad en land, een perfecte locatie voor recreatie en kleinschalig wonen en werken in een groene en rustige omgeving. Meer over Natuurgebied Moerenburg klik dan op deze LINK.

Text: Shania van Os.

Foto's Freddie de Roeck