De vlag mag uit Stadsbrouwerij013 Bezorgt Thuis

Vanaf vrijdag 17 april is het namelijk mogelijk om thuis te genieten van de bieren en gerechten van Stadsbrouwerij 013. Via onze website is het mogelijk een bestelling te plaatsen voor de volgende dag, die dan opgehaald of bezorgd kan worden. Doordat ook ons restaurant gesloten is door de coronacrisis haal je op deze manier toch de heerlijkste Tilburgse delicatessen in huis.

Het beroemde ‘Tafeltje Vol

bestaat uit diverse warme en koude gerechten die thuis gemakkelijk klaar te maken zijn met de bijgeleverde instructies. Het is een maaltijdvullend diner dat onder andere bestaat uit natuurlijke onze pulled pork nacho's, gerookte geitenkaas, zalm en brisket. Daarnaast is het mogelijk om je bestelling aan te vullen met onze eigen gebrouwen bieren, wijnen en fris. Met onze ‘borrelbox’ haal je de ideale bierbeleving in huis. De box is zelf samen te stellen met gekoelde bieren en bijpassende hapjes, zoals pulled pork nacho’s, bierworst en de verschillende bierkazen.

Bestellen kan tot 20.00 uur ’s avonds

via de website of telefonisch op 013-207 00 98. Dan zorgen wij dat de bestelling de volgende dag klaarstaat. Wij zijn geopend voor afhalen en bezorgen van donderdag t/m zondag. Uiteraard volgen wij de richtlijnen van het RIVM en houden rekening met voldoende afstand tussen gasten en medewerkers.

Bestellen. Stadsbrouwerij013.nl We zorgen dat men het echte Stadsbrouwerij 013 gevoel thuis krijgt!

Wat krijg je?
- Placemat; vol met puzzels, kleurplaat met Tilburgse highlights, gespreksonderwerpen, challenge; leg je telefoon weg!
- Onze viltjes
- Uitgebreid kookboekje om de gerechten te bereiden (15 minuutjes)
- Lief kaartje van ons

Afhalen en bezorgen
Ons beroemde Tafeltje vol met maar liefst 11 gerechtjes! En allemaal huisgemaakt en mega smaakvol. Bestellen.stadsbrouwerij013.nl/shop/tafeltje-vol
Ons nog beroemder Pulled Pork Nacho’s, want zeg nu eerlijk; daar kan niemand aan tippen ;)
Borrelboxen & Kaasboxen. Combi deals met onze bieren voor de perfecte foodpairing!
Sowieso bij ieder gerecht op de webisite een bierparing advies
Maak het compleet met een online bierproeverij.

Bestellingen boven de € 50,- worden gratis thuisbezorgd. We bezorgen niet alleen in Tilburg maar ook in Goirle, Udenhout, Berkel-Enschot, Loon op Zand en Heukelom. En wellicht in de toekomst nog verder! 

Bestellen.stadsbrouwerij013.nl