De Visserij is nu echt voor goed gesloten

Echt heel erg jammer dat restaurant De Visserij nu dan ook gesloten is want gisteren op zaterdagavond 11 september vond hier dan ook het laatste avondmaal plaats. Voordat de Visserij voorgoed zijn deuren ging sluiten in dit oude pand aan de Havendijk. Het licht blijft nog wel voor even branden hier maar als restaurant was dit voor de laatste keer. Zo was er eerst nog een heerlijk mossel diner. Dit werd verzorgd door al het visserij personeel. Die dan ook gezamenlijk op deze laatste dag zeker echt hun best deden. Om iedereen te laten genieten van deze heerlijk Mossel diner avond.
Ook was er een leuk optreden tijdens de vele lekkere mossel gerechten. Daar waar zanger entertainer, en troubadour Peter Faber zijn zang kunsten lied horen aan heel de Visserij.
Maar na het mossel diner was er ook nog in dat Kleine cafe een leuke feestelijke borrel. Daar werd dan ook weer voor heel even de verhalen van vroeger verteld wat hierin de Visserij allemaal is gebeurd in de afgelopen jaren. Zoals Joris altijd zij tegen zijn gasten What happens in de Visserij stays in de visserij. 
  

Joris van Corven toverde,samen met zijn vader Toine en broers Jaap en Sam,namelijk vijf jaar geleden dit oude verpauperde pand aan de Piushaven tot de Visserij om. Met daarnaast Het Kleine Cafe. Echt jammer maar na vijf jaar is het einde van De Visserij dan toch gekomen. Dit pand word namelijk eind dit jaar of begin volgend jaar helemaal gesloopt en daarvoor komen dure nieuwe appartementen voor in de plaats. Meer over de Visserij lezen en foto's zien hoe het toen en nu eruit ziet en wat daarvoor in de toekomst terug komt te staan kunt u zien en terug lezen op deze pagina van Mijnpiushaven. 

 

Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven.nl
Publicatiedatum 12 september 2021