De Piushaven krijgt er een nieuwe woontoren bij

Ja je leest het goed alweer een woontoren erbij aan de haven. Ik las het vandaag ook voor het eerst terug en zag dit op sociale media voorbij komen. Toen ben ik maar eens verder gaan Googelen, En kwam zo op die website terecht over deze nieuwe woontoren met daarbij omheen ook nieuwbouwhuizen. Dit word gebouwd waar de voormalige Stadstuinderij heeft gezeten, dat nu al bijna twee jaar braakliggend is en waar ook nog Besbo zit dat gaat binnenkort plat en maakt dan plaats voor dit grote  nieuwbouwproject aan de Piushaven.

OVER SPINAKER
Spinaker is een nieuwe woonontwikkeling in het Piushavengebied. Het plan omvat een mix van verschillende woningtypen: stadswoningen in twee varianten (park- en havenwoningen), twee vrije kavels en ook een diversiteit aan appartementen allemaal met verschillende kwaliteiten. Daarnaast worden er zorg appartementen voor De Wever gerealiseerd. Benieuwd hoe Spinaker eruit komt te zien? We hebben vier schetsimpressies voor je laten maken. Rechtstreeks van de tekentafel: de woontoren vanaf boven en de woningen op ooghoogte! Bekijk alle schetsen hiervan terug op de website: spinakerpiushaven.nl Want daarop leest u namelijk veel meer informatie over dit nieuwbouwproject ervan terug.

                                                                   Foto-impressie: Architectenbureau Office Winhov                                                     Text: Freddie de Roeck Mijnpiushaven.nl
 Publicatiedatum 17 September 2022