BOUWUPDATE: TOREN H HEEFT HET HOOGSTE PUNT BEREIKT

Misschien wist je dit niet, maar als een hoogste punt bereikt wordt in de bouw van een nieuwbouw project, dan is dat altijd reden voor een feestje. Vooral als het om hoogbouw gaat en ze het hoogste punt hebben bereikt. Dan word de vlag omhoog gehesen. En daarna krijgen de nieuwe bewoners dan een kleine rondleiding in hun nieuwe appartement. Maar helaas nu wegens alle corona regels en veiligheid mag dit en kon het helaas niet. 
 
 Namens Triborgh en Alphons Coolen is er onlangs dan ook bij de kopers een “thuisfeestje” pakket afgegeven waar de ingrediënten voor een appeltaart, slingers en n flesje bubbels zat. De kopers worden wel in de gelegenheid gesteld om op gezette tijden binnenkort een kijkje in hun appartement te nemen. 19 verdiepingen hoog is Toren D geworden het valt nu al op en is een mooi nieuw Tilburgs herkenningspunt geworden als u een wandeling maakt in Natuurgebied Moerenburg, of vanaf de Ringbaan Oost de wijk Jeruzalem in komt rijden.
Want dan zie je meteen al die twee grote woontorens staan Toren D die al klaar en bewoond is sinds januari 2020 en nu ook Toren H. Die het hoogste punt heeft bereikt. Aan de binnen en buitenkant daar zijn ze nu nog volop aan bezig.
 Daarvan laat ik u dan ook binnenkort ook een andere nieuwe fotoserie terug zien. Die dan gemaakt is vanaf de hoogste verdieping hoe mooi het uitzicht is over Tilburg. Dit zal dan zijn in april of in mei. Maar dan laat ik u ook binnenin kijken hoe deze appartementen eruit zien. 

 

Text en fotografie: Freddie de Roeck / Mijnpiushaven.nl
Publicatiedatum 14 maart 2021