Begin Koningsdag 2019 in stijl met een unieke Koningsdag brunch aan de Piushaven

Begin jouw Koningsdag dit jaar met een heerlijke Koningsdagbrunch! Alle horecazaken aan de Piushaven hebben de handen in elkaar geslagen om ook dit jaar weer een onvergetelijk Koningsdag evenement neer te zetten. Schuif samen met je familie, vrienden en buren aan op de Kempenaarsplaats en scoor een lekkere brunch bij het koninklijke buffet! Kijk voor meer informatie op Piushaven Viert Oranje.

Samen met de andere horeca zaken aan de Piushaven verzorgen we een royale brunch voor jou, je familie, vrienden en buren. Schuif aan op de Kempenaarsplaats en scoor een lekkere brunch bij het koninklijke buffet. Omdat het natuurlijk feest is, is er volop muziek, beginnen we met een glaasje bubbels en sluiten we af met een Schrobbelèr. Daarna wordt het plein omgetoverd in een relaxzone met voor de jeugd een springkussen!

🎊Prijs volwassene: €9,50 (inlc. glaasje bubbels bij ontvangst)
🎊Prijs kinderen: €6,50

Kaartjes zijn te koop bij al deze deelnemende horeca zaken die hieraan mee doen.

SHINZO sushi lounge & grill, Restaurant RAK, Burgemeester Jansen, Club Jolie Bar & Kitchen, Restaurant Harboury, Boot 013, Stadsbrouwerij 013, Bij Vermeer, By Tammy Moluks-Indisch Eethuis, Porto koffie en ijs, De Visserij Tilburg, Villa Pastorie, Eethuistwintig,