Proosten maar! Er is Piushaven bier op komst en jij mag verzinnen hoe dit nieuwe drankje mag gaan heten

Stadsbrouwerij 013 aan de Piushaven gaat dit jaar een nieuw Piushaven biertje presenteren. Dit speciale nieuwe (Tripel Bier) Zal dan exclusief verkrijgbaar zijn bij alle horecaondernemers die in het Piushaven gebied zijn gevestigd. Dit word dan namelijk alleen maar voor hun gebrouwen. Het bier is er al maar nu alleen de naam nog verzinnen. Daarbij heeft Stadsbrouwerij 013 u hulp bij nodig. Wie verzint er een mooie naam voor dit nieuwe Tilburgse havenbier.

Exclusief Piushaven bier.

Het aantal speciaal biertjes is de komende jaren alleen nog maar meer geworden. De verschillende smaakjes groeien als paddenstoelen uit de grond en het betekent alleen maar meer genieten.

Prijsvraag:

Hoe de inhoud van het flesje precies gaat smaken, dat weet nog niemand. Wat we al wel weten is dat het nieuwe Piushaven bier uitsluitend in en rondom de Piushaven verkrijgbaar zal zijn, en dat jij de naam voor dit nieuwe biertje mag verzinnen.

Meedoen aan deze leuke bierprijsvraag dat kan tot 22 februari 2019.

Stadsbrouwerij 013 die dit speciale biertje binnenkort gaat brouwen, geeft aan de leukste naam die word uitgekozen aan de winnaar een mooi Tilburgs bierpakket weg. De winnaar ontvangt dan namelijk een mooi 4-pack 013 bieren (met glas erbij).

Meedoen dat kan via deze Facebookpagina van Mijnpiushaven hierop kunt u de naam van het nieuwe Piushaven biertje bekend maken.

 

 

Contact:
Stadsbrouwerij 013
Piushaven 1
5017 AN Tilburg
Tel: 013-2070098
Website: stadsbrouwerij013.nl
Email: verkoop@stadsbrouwerij013.nl