Horecanieuws: Doncurado gaat de Piushaven verlaten

Het was namelijk al enkele weken bekend het Spaanse restaurant Doncurado vertrekt uit de Piushaven. Dit las ik vorige week terug in een klein kort berichtje dat op de website van WijzijnTilburg stond vermeld.


Eindelijk vandaag werd dan het grote Tilburgse Horecanieuws, in het Brabants Dagblad bekend gemaakt althans hoe de nieuwe naam van Doncurado zal gaan heten en welke nieuwe keuken dit nu gaat worden. Zoals ik in het interview met eigenaar Onno terug las zou dit dan echt een mooie wereldkeuken gaan worden met lekkere gerechten uit diverse wereld delen zijn hier dan te proeven.


Na zes jaar wordt er afscheid genomen van het bekende restaurant Doncurado. Althans: van de naam en het concept. Eigenaar Onno Jansen slaat samen met chefkoks Marvin Groeneveld en Rick van Zundert een nieuwe weg in. Doncurado wordt dan namelijk Club Jolie, waar de wereldkeuken centraal staat. Het nieuwe restaurant is straks zeven dagen per week open voor lunch, borrel en diner. Op 10 februari is de laatste Doncurado-dag, daarna gaat het restaurant vier weken dicht. De verbouwing zal gaan duren tot 8 maart dan is iedereen weer van harte welkom.