Blonde Boei is de naam geworden van het nieuwe Piushaven Bier

Stadsbrouwerij 013 had in de maand februari u hulp nodig om een nieuwe biernaam te verzinnen voor een zeer lekker nieuw Piushaven Biertje dat alleen hier aan de haven verkrijgbaar zal zijn. Bij alle Piushaven horecaondernemers die hier zijn gevestigd. Dat word namelijk alleen en zeer exclusief voor Piushaven Horeca gebrouwen. Stadsbrouwerij 013 zij hebben hiervoor dan ook een zeer leuke bier prijsvraag voor bedacht. Want de winnaar met de leukste en originele naam die werd gekozen.

Blonde Boei

Dit is de naam geworden van het nieuwe Piushaven Bier. Deze nieuwe biernaam is dan ook sinds vandaag te zien op het bieretiket
van dit speciale nieuwe (Tripel Bier) Nathalie van Hooijdonk zij heeft deze leuke naam verzonnen en kan dan ook binnenkort haar bierprijs afkomen halen bij Stadsbrouwerij 013 een mooie 4-pack 013 bieren (met glas erbij). Heeft zij namelijk gewonnen.

Meedoen dat kon via deze Facebookpagina van Mijnpiushaven hierop kwamen dan ook vele leuke namen binnen voor het nieuwe lekkere Piushaven Bier. Dus zien we binnenkort hieraan de haven de Blonde Boei. Proost!.